Pages

18 April 2012

Blog Walking

Koniciwa.~!
good afternoon...

Sambil Menikmati Secawan Milo Panas..Fuhhhhh~~!!
penattt..sebab..banyak sangat amoy update post hari ni....lebih-lebih lagi tutorial..
tapi yang senang dan simple sahaja, yang rumit dan susah tu belum siap lagi..masih dalam draff...ada prasaan malas sikit mahu siapkan..eeiippp jangan fikir amoy tidak buat kerja pulak hari ni...kerja itu harus wajib di utamakan..hehe.. jadi korang boleh la singgah ke Tutorial Tab Amoy ya..

tadi amoy jadi blog walking dari blog lain ke blog yang lain..macam zombieeeeee..heeee..amoy singgah ke blog itu dan ini..kemudian amoy baca isi nya..amoy komen-komen, amoy jeleeeeeeeeeeeeeeeees la tengok blogger lain banyak ilham...macam macam dorg boleh letak dalam blog dorang taw..ada yang meluah perasaan, tips-tips yang berguna..dan macam-macam lagi...amoy rasa time 2..amoy tengah jalan -jalan dekat pasar tengok sayur dan ikan-ikan...(terpesong dah ni).. hehe...


Muka Amoy jeles...hahahahah


sekarang ni amoy masih lagi merayap-rayap di dalam blog orang lain....hehehe...sambil itu..amoy singgah dalam shoutbox mereka...untuk bertegur sapa..amoy tak sombong ok....kemudian amoy follow blog diorang..dan amoy akan suruh mereka follow amoy semula...hehehe...muka tembok kan?? tapi itu la yang amoy terbaca dalam blog seseorang ..

kalau kita mahu follower up dengan cepat..kita kena follow blog orang lain..selain kita kena follow dorang...kita kena lah suruh dorang follow kita balik...hehehe... tidak kira la muka tembok ka, muka manguk tandas ka...up to u....hahahahhahaha...bagi amoy..bt apa nak malu suruh orang follow kita..bukan kita minta duit pun...just suru dorang follow kita...urm...kan?

ini prinsip amoy dalam dunia blog ...

iaitu......

YOU FOLLOW ME, I WILL FOLLOW YOU BACK
&
I FOLLOW YOU, YOU MUST FOLLOW ME BACK

ADIL KAN? hehe

amoy sempoy ja....kalau ada yang tidak faham maksud ayat di atas 2...tidak apa la..amoy ok ja... mungkin tidak cukup jelas..?? hehehe..
ok la....time up.~! amoy kena chow chin chi, berambus jahanam...hahahahha...amoy dah habis kerja...jadi dah mahu balik~~ balikkkkkkkkkkkk.....ok....selamat berehat semua....hehe

Nota Jari : Senyum Senyum...

6 comments:

ejulz said...

BW di sini.. jemput la singgah blog ejulz.. hehe

AmoyCincai said...

@ejulzok wa..tadik kamek baru jak singgah ke blog kitak tok.....hehe

CikMai said...

follow jer kalau tak bace entry komen2 tak ummphh jugak kan

AmoyCincai said...

@CikMai lain orang lain cara cik mai, ada orang saja2 suruh follow sbb sekadar cari follower ja.... lagi pun kalau xbaca entry 2...ia nya terpulang dalam entry orang 2 sendiri..kalau best...org baca la...kalau x best..mmg xkn ada baca punya la..hehehe...amoy budak baru belajar..kalau silap tolong tunjukkan..

Anum said...

salam perkenalan..
i dah follow u.. hehe

AmoyCincai said...

@Anum salam perkenalan anum.. yaka? thanks ya...user name apa ea? xnmpk la nama anum kat list mamber...