Pages

17 April 2012

"Di mana Engkau Wahai ILham ku"

hello..
amoy mahu share prasaan amoy hari ni..boleh kan? 
tidak boleh?
urm.. :) suka hati amoy la.~! ni kan blog amoy, amoy punya suka la mahu buat apa pun...
whuaaaaaaaaaaaaaa....~~~~
sebenarnya.. yang se-be-na-ar-nnnyaa...kan..
Amoy, amoy belum ada semangat lagi untuk buat post yang tidak berkaitan dengan tutorial. Sedihnya bila tidak ada ilham dalam kepala hotak ni. tidak tahu hendak tulis apa, berkaitan dengan apa? mahu tulis tentang kehidupan amoy karang. mesti boring, yala...asyik pasal life jak. dah la kehidupan amoy ni membosankan, tiada apa-apa yang special pun..:(
Amoy tidak pandai berkata-kata, berpuitis macam blogger lain, nak tulis pasal politik tidak berminat. sebab amoy benci politik. politik yang dalam office ni pun sudah menyakitkan hati. pasal gossip pulak...lagi la amoy tidak berminat, sebab amoy tidak berapa minat dengan celebrity dan dunia hiburan ni..dosa tau bergosip..tuhan tidak suka orang bergosip..jadi macam mami jarum plak karang....
mahu tulis pasal apa ni...
macam mana ea blogger lain tuh boleh dapat ilham..dorg boleh tulis macam-macam dalam blog dorang. besh-besh..imaginasi dorang tuh terlalu besar kan??
amoy pun boleh berimaginasi...tapi imaginasi amoy ni boleh malampau juga.. kesian pulak pembaca yang melayan imaginasi amoy ni...hahaha...

muka amoy bila sedih..hehe

Ini la masalah nya bila dah berblog ni...otak kosong, beku, tidak berilham, tidak berimaginasi..
blog pun jadi kaku..orang baca pun bosan.~!
bosankan?? sekarang ni amoy betul betul tidak ada mood untuk buat tutorial..penyakit malas dah masuk dalam diri amoy..kesiann...~! hahahaha...

ha..~~ amoy dapat ilham..kalau amoy buat tutorial mcm mana nak format laptop / lappy, ok tak?? atau pun korang nak amoy buat link untuk download movie??  macam??
kalau ada orang nak..nanti amoy usahakan untuk buat...ehehehe...amoy mahu share movie yang best dan paling latest sekali untuk korang...amoy pun boleh sharekan software untk korang..kalau ada yang berminat la kan...kalau tidak ada..apa blh buat...tidak ada rezeki...hehehehe..

urm...amoy masi lagi mencari ilham...
jadi amoy mahu rehatkan otak yang beku ni dulu supaya cair dan boleh dapat ilham banyak2...kan??
ok pye..~~

P/S : stay tune with amoy ya...

No comments: