Pages

25 April 2012

HTC DESIRE Z wont work, wont turn off and just white screen with HTC

korang..amoy nak tanya ni.....
hope korang boleh la tolong amoy ea...
lepas satu masalah, satu lagi plak hal...hari tu dvd rom lappy amoy rosak, lepas tu charger lapy plak...lepas semua dah ok...
nfon plak buat hal.....
amoy guna 

HTC DESIRE Z...

ok masalah nya begini...
kemarin amoy try download game, tapi amoy lama sangat tunggu tapi download tak complete amoy tekan-tekan tak ada respon..amoy tekan button power on/off pun tak boleh..so amoy keluarkan lah betri nfon amoy ni..lepas tu amoy masukkan semula...amoy try on...masa start up tu...screen putih ja and hanya perkataan htc sahaja yang timbul..lepas tu hang....amoy of pun tak dapat..terpaksa kluarkan betrinya....amoy try buat factory reset...tapi x bleh...amoy try recovery pun tak boleh...so apa yang patut amoy buat lagi???

macam tu lah kisah nya...hope korang yang lebih pakar tu...tolong la amoy k...


pleaseeeeeeeee...tolong la amoy...~~

2 comments:

Anum said...

sory anum x leh nak tolong
hehhehe

AmoyCincai said...

@Anum
hehehe...tak apa anum..hehe..thanks ya..