Pages

23 April 2012

Internet Download Manager 6.01 Beta With Crack

hellow...
amoy nak share pada korang software yang amoy paling sayang..~~hehehehe
 cuba korang teka software ni untuk apa?? hehehe...
software ni software paling best sekali di antara direct downloader..
nama software ni adalah IDM...software ni laju..kalah kuda..korang boleh download video or mp3 audio yang korang play..tak kisah la dalam youtube ka..4shared ka..apa-apa jak la....okeh??
sapa nak download sila klik link di  bawah.. :)

internet download manager 6.01 beta
password : cincai


korang just follow step pic d bawah ni k.... :)


double clik 'idman60b.exe' akn jadi mcm ni..

Welcome Note

Agreement

Lokasi

 Nama folder

Selesai


dah selesai install?? jom kita crack pulak..~

Sudah selesai install...mesti akan kluar macam ni...

cara nak crack pulak..



korang just baca HOW TO CR@CK.txt tuh...ok?~
bila korang dah crak..Registration tuh akan tengelam (gambar dibawah)...dah tak boleh clik...
so maknanya...dah siap la..

registration tenggelam


Bila korang play vid or mp3..akan panel.. contoh pic di bawah..

Download Audio From This Page


alright....selamat mencuba.... :) emuah...

Nota Jari : Komen kalau suka..~


Tolong Tekan Untuk Amoy Text Di Bawah Ni K.. hehe
_________________________________________________________________

Yuna Di Atas Bintang
Life Story
_________________________________________________________________

dah??ok...tq.