Pages

23 April 2012

Shawl Roses, Syira Roses, Bawal Roses paling comel..~!

Hai kowrang..~~
amoy tak beberapa sibuk hari ni..jadi amoy nak share kan sedikit info untuk korang, iaitu shawl, bawal and syira yang amoy sangat-sangat suka...~~
di bawah ni adalah contoh nya....roses yang comel-comel..hehee...
kalau korang berkenan korang boleh order dari sini..

 Raana Hijab ' FB -amoy selalu order dari sini..

tapi korang pn boleh order dari kaka yang cute ni...

 Ratu Ar-Rahman Owner FB

Bawal Roses (cute) Qaisara
Shawl Roses Qaisara
Syira Roses (Boleh Pakai Macam Bawal) Qaisara
Amoy pakai Syira Roses 'Raana Hijab'

Amoy Pakai (Shawl Roses Blm Kembang ) masa E-day amoy. 'Raana Hijab'

Bleh pakai Untuk Majlis Tunang/nikah 'Qaisara



Macam-Mcam Warna Ada..hehe

Tapi...korang kena ingat taw...kalau yang ready stock korang akan dapat terus...tp kalau tak ada..korang kena la pre-order, kena sabar tunggu 3 weeks atau awal sedikit, atau mungkin juga lewat sedikit...ok.~~

kalau bagi lelaki 2..korang boleh la beli untuk hadiah harijadi mak korang ker.kakak,adik or.untuk awek ker..untuk bini ker..untuk nenek ker..hahahaha...ok..

Nota Jari : korang mesti nampak cute, elegen kalau pkai shawl, bawal, n syira macam tu d mana-mana majlis...n mesti ada orang akan jeles...so apa lagi?? pegi la order sekarang..hehehe

4 comments:

CikMai said...

wah ayunya rose...ni bleh masuk washing machine ke?

CikPuan Azizah said...

cantik sgt yunk.. tapi shawl kan.. leceh sikit nak pin pin ni..selalu suka sarung jer..hee

AmoyCincai said...

@CikMai
tak boleh cik mai...yang ni kena cuci pakai tangan....spin boleh...

AmoyCincai said...

@CikPuan Azizah
kalau akak nak yang sarung..akak boleh pakai yang syira...sbb rose ni ada 3 jenis...syira,shawl, dan bawal...bawal 2 best...