Pages

10 May 2012

Hari Yang Indah

hallow guys and gurls....
Assalammualikum..~~ hehehe..
Indah nya hari ini...HARI Korang Pada Hari ini Indah tak?? harap-harap indah la yer..macam buat surat. :-)
korang buat apa 2?? Nak kacau boleh? hahaha...korang sihat tak?? dah momom?
amoy tengah layan hot chocolate..fuh sedap..~~ nak?? nah ambik..hihi :) Yang sebenarnya..amoy baru siap edit theme blog amoy...and edit yang lain-lain...yang lain lain tuh amoy tak ingat.cuma amoy ingat..amoy tambah sidebar ngan music box ja..enjoy la music amoy tu ea. fevret amoy tuh...hehe..

ok tak theme baru amoy?? or lagi semak dari yang sebelum ni?? urm.~ bagi amoy theme yang sekarang ni lagi ok kot..nampk lebih kemas dengan adanya sidebar tuh..betul tak? sbelum ni tak ada side bar...sebab pada pandangan amoy sidebar tuh lagi menyemak..last-last terpaksa juga la amoy gunakan nya untuk menyedapkan sikit mata ini..hahaha..... eh jap...dah sejuk chocolate...minum dulu ea...SLURRPP..~~ ups..sorryy...

k sambung lagi...apa pendapt korang banner baru amoy?? hehe..amoy buat semalam tuh..siap hampir-hampir  jam 12 tgh malam juga aw...ngantuk-ngantuk amoy..dah terlelap..pas tuh terbangun lagi..

Macam Meow Comel ni..
susah tau buat pakai Photoshop Cs3.... tambah lg format nya .GIF , amoy tak pro la bab-bab edit ni...dulu masa Study amoy tak ambik perhatian lecturer ajar multimedia..hahaha... padan muka..buat benda simple pun mau ambik masa berjam-jam...

Tahu Kenapa hari ini hari indah amoy? ho ho ho ho ho.. oleh kerana amoy telah pun berjaya menyiapkan theme baru untuk blog amoy......hhuuuuyyyeeeii~~. dan dan dan dan.. hari ini kerja rilex jek...tak bizi..tak stress.. kan kan kan kan.... so apa yang membuatkan hari korang indah plak??..

owyah..~~ kalau amoy buat kontest ok x? apa pendapat korang?? amoy akan bagi hadiah taw..hehehe.. tapi hanya untuk yang layak sahaja...so nantikan la ya...hadia nya paling special dari sabah bah.~~ urm..Pearl maybe.untuk pompuan or apa-apa jak yang special dari sabah ni..untuk lelaki.kalau korang nak gunung kinablu boleh gak..nanti suru pak posmen hantar tempat korang...hehehe..ok tak? ok la daripada tiada..~

ok la...jadi rasa nya itu je la kot... semoga hari hari adalah hari yang indah untuk korang..soooo jangan sedih bagi yang kecewa..perli diri sendiri, jangan sedih bagi yang bersedih..hik hik ..bagi yang gembira teruskan bergembira..kerana hari esok pasti akan datang kesedihan..ok?? gambete...~ :) (~_^) Peace YO~


Nota Cinta : have a nice day all...



Tolong Tekan Untuk Amoy Text Di Bawah Ni K.. hehe
_________________________________________________________________

Yuna Di Atas Bintang
Life Story
_________________________________________________________________

dah??ok...tq.

No comments: