Pages

14 May 2012

MEMBER GLITTERATI : NUFFNANG

hai semua...assalmualikum..~~ heheh
entry ini aku buat sebab aku nak share sedikit info yang aku baru dapat hari ni..

cerita nya begini..
Al-kisaaahhhh~~ tersebut la kisah hai kesah..ada ku kesah?? ups.
ok serius ok...mula-mula aku view page blog aku tadi...pas tuh, aku rasa macam ada sumting yang hilang la dekat page aku... aku cuba,try,test,uji,kaji refresh, mana tahu kot-kot masalah internet line kan...tapi dah refresh still sama...tahu apa menda yang hilang tuh...?


menda ni la...sebagai contoh..hehehe
Sumber"aku print screen

Minggu lepas menda ni ada...tapi skarang dah tak ada plak...ish..geram lah..~! korang tahu tak apa mende ni?? haaa..Ini lah Nuffnang Xchange ..aku tak tahu la macam mana nak explain...pndai-pndai la korang korek kat mana-mana..gih tanya pak Google..yang aku tahu benda ni bila kita update status...blogger lain boleh tengok/nampak...

jadi, kemudian, Pas tuh, sebab aku rasa tidak puas hati..Aku login ke acc Nuffnang aku..aku masukkan email and password..ketik-ketik-ketik-ketik..Dah pusing-pusing pusing...siap loooading. terus masuk rumah Nuffnang la kan?? tiba-tiba~~ terbeliak mata aku...Mak Aii~!!.korang tahu kenapa??? urm..


Menda ni la... punca
status aku dalam nuffnang
Eh, Eh Eh Eh...kenapa Member status aku dah jadi ordinary?? minggu lepas Glitterati... huaaa...kenapa jadi macam ni...~ :(( hum~~!! tak mahu kawan..~~ dengan rasa aku yang tengah bersedih...berlinangan air mata membasahi pipi..aku tanya pak google..aku taip macam-macam..dan aku dapat jawapannya...DISINI..

Dalam Blog Cik hanis tuh kata sebab aku ada dua iklan / ads... Encik Advertlets  Dan Cik Nuffnang ...ooohh...jadik...sebab tuh la Cik nuffnang tuh tak bagi aku member glitterati yaaa...?? baru aku tahu...aku tak baca betul-betul masa aku isi borang nuffnang tuh...main terjah ja isi..haha...dan..mungkin juga sebab nih lah jugak Nuffnang Xchange aku tuh tak ada...

lagi menyedihkan bila aku klik Poll aku tuh..jadik macam ni...


Kesiannya la aku...dah turun pangkat..huaahahahhaha....nangis dan ketawa sambil golek-golek..

ok...sekian lah....jadi kalau ada sesiapa yang ada problem yang sama dengan aku tuh...sama-sama lah kita setia pada Cik Nuffnang yer..

P/S : Ilmu Hari ini.~

12 comments:

Mieya Atiera said...

Nuffnang nie sensitif dia lebih sikit. Sebab tu kita tak boleh curang dengan dia.

reza ahmad said...

lerrr...btol jgn crg :P

AmoyCincai said...

@reza ahmad
tapi xboleh la reza..hik hik...sbb nuffnang ssh skit..kuat jeles..hahaha

AmoyCincai said...

@Mieya Atiera
betul tuh mira...pening kepala..hehee

ziezah said...

tu la curang lagi gan nuffnang..hehe

AmoyCincai said...

@ziezah

terpksa curang..~~ sebab earn ssh nak dpt..hahhaa

laskar pelangi said...

kena setia pada yang satu kan =D

Pondok Usang said...

kes curang dengan nuffnang la ni.. =)

Anonymous said...

I have to say, while looking through hundreds of blogs daily, the theme of this blog is different (for all the proper reasons). If you do not mind me asking, what's the name of this theme or would it be a especially designed affair? It's significantly better compared to the themes I use for some of my blogs.
HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

Anonymous said...

hi I was luck to look for your theme in yahoo, your Topics is impressive, I learn a lot in your Topics really thanks very much, btw the theme of you blog is really wonderful, where can find it

AmoyCincai said...

@Anonymous
hallow anonymous.. actually my theme is made by my own... i used Template Designer...

Anonymous said...

I absolutely love your blog and find a lot of your post's to be precisely what I'm looking for. Would you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn't mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you write regarding here. Again, awesome blog!
HTTP://www.CoolMobilePhone.net