Pages

15 May 2012

Things-You-Must-Do-When-You-Work-In-Hell

Dulu aku keje kat a veryyyyy small company, with a small amount of staff. Takde politik di amalkan. Life was great.

--

Sekarang aku keje kilang. Bangunan besar. Jumlah pekerja besar. Gaji tak besar. Cita-cita top management besar. Lubang kat poket dorang pun besar. Get me? No? NVM.


And everybody here mengamalkan politik yang maha babi.


--


Disini aku nak listkan beberapa things-you-must-do-when-you-work-in-hell in order to cover your own big ass.

#1 Walaupun kita dah inform any shit verbally, you must shoot out an email. Verbal tak boleh diterima pakai.

#2 Please set this in your mind. Don't forget to CC and BCC everybody (i.e your boss, your supervisor, your big boss etc).

#3 Bold and Underline perkataan yang penting. Well you know, mata babi kan kecil. Help them to open their eyes pls.

#4 After you shoot out an email, give them a shit-call and say "Hey binawe, I just sent you an email. Please check". Don't be surprise, if they say "Why never inform?" to you face!

#5 Anything (i.e summary list shit) that you create on your own. Please PDF it! Put password! supaya batak-batak sekalian tak boleh alter anything. View/Read only should be enough for them.

#6 Anything (i.e purchase order, leave form, cash voucher) that you submit/pass to batak-batak sekalian. Pleaseeee create your own logsheet, and ask them to sign! Nanti ujung-ujung cakap "You never submit/pass anything to me" = You die.



#7 Don't be too smart/independent. Even kau tau buat benda tu. Coz at the end, it will become your permanent job.


--


Bye! Credit to Him


Tolong Tekan Untuk Amoy Text Di Bawah Ni K.. hehe
_________________________________________________________________

Yuna Di Atas Bintang
Life Story
_________________________________________________________________

dah??ok...tq.

1 comment:

ejulz said...

sabar je la.. kat mana2 pun akan ada bnyk karenah manusia.. ikut je la cara kerja yg betul.. heHe..