Pages

25 June 2012

Komik Terbaik...

.Assalammualikum.

aku malas mau tulis entry panjang2.. jadi aku curik gambar dari buku komik yang adik tunang aku beli, untuk di sahre kan dalam blog aku... hehehe.. 
sebab komik ni best tau... jadi jom layan..~

hahaha.. kucim pun main blog... ada klas..

aku mahu kucing hacker mcm ni.. hehehe

mcm ni aku.. haha

kucim berusaha keras.. haha... komik2..kalau lah realiti mcm ni.. pening aku memikirkn kucim2 aku d umah 2...
lagi besh... mcm korang kn..kan kan?? 

pic ni semua aku snap guna nfon murah aku.. hahhaa..
oh ya.. ada sapa2 yang tahu x di mana boleh download photoshop free...
ok la... 2 jak la.. enjoy.. salam..

1 comment:

Anum said...

best gak layan komik nie