Pages

09 August 2012

Perasaan & Hutang

masih belum terlambat untuk aku meengucapkan selamat berpuasa untuk kaum islam di muka bumi ni..
dan x lama lagi nak raya.. x ada semangat untuk raya ni..
sedih semacam...gembira x seberapa..
apa nak jadi aku pun x tahu la...

pertama-tama
aku rindu engkau wahai blog
dah besawang... dah jadi tempat pembiakan labah-labah.
aku tengok ko ni..(yeker?)

mood hari ni dan sebelum nya..
rasa nya sama saja..
kadang kadang bila aku tertawa/ketawa
aku berasa amat sunyi, padahal ramai yang menghiburkan,

bila aku gembira
aku rasa seperti hendak menangis

gembira x gembira
sedih ya sedih.. kenapa-kenapa-kenapa..~!!

baju raya korang dah siap??
tema apa tahun ni??
(larik tajuk)

famly aku tema coklat..
tema pilihan aku.. n baju smua aku sponser.. dah habis sponser..
duit pun habis..

selagi duit x habis, hidup x tenang..
tapi bila dah habis lagi la x tenang.


pasal hutang..

aku berhutang pada seseorang..
pada dya sorang kot..
dah brapa bulan tertunggak pun aku tak tahu la..dah 5 bln kot..
padahal hutang x banyak mana pun.. tu pun aku tak mampu bayar..

hehe.. kata orang, bila kita berhutang dengan seseorang,
kita xkn pernah lupa dgn orang tu, sebab kita asik pikirkan hutang tu jak..
mungkin itu jugak alasan aku..aku tak bayar supaya aku tak lupa kn dya.. wakakaka..
what the hell anang..~~!! cepuk kepala baru tawu....!! begok~! santoloyo..!

aku agak bizi kebelakangan ni... jrg update blog ni.. bizi + xada idea, aku update skrg ni pun
ntah apa-apa ntah~ x blh blah.. tampar laju-laju karang..~

aku bizi dengan

kerja,
game
event
bisnes dkt bazar
dating
betekak dgn budak2 ofis
begaduh ngan en.tunang
begusti dgn meow
jalan2 dengan itik
bawa ayam2 g bazar

*tipu jer yg lain tu..

ok la.. sebelum aku makin lari topik.. baik la aku stop d sini...
entry aku sbnr nya banyak dkt draf. tp aku malas nak post.. nanti korang nangis2 baca..
blm lg yg aku dah buat dlm note kat nfon aku tuh...~ besepah..

ok la.. assalammualaikum..selamat menyambut bulan ramadooonn.~~(style johan dlm karoot komedia x)

4 comments:

Anum said...

berhutang buat kt pening

SHAHZEE said...

suka la entry rojak ni hehehe

AmoyCincai said...

@Anum
ya pening sangat-sangat.. hahaha... x blh lupa walau pun sesaat..

AmoyCincai said...

@SHAHZEE
hahahha..~~~"larriiii" *malu..*