Pages

13 September 2012

Even If we Get Sad, Let's Smile At Our Memories

.Assalammualaikum.

It's breaks your heart to see the one you love is happy with someone else.....
but it's more painful to know that the one you love is unhappy with you~~

Following the footsteps that wished for the sunset
I follow you to your home
and walk up and down in front of your house
At that point, I saw you coming from far away
As If I committed a sin, I hid as I watched you
How did we come to love and how did we come to break up
How did we become no better than strangers that we can't ever see each other again?
I'm sorry for loving you back then
I'm sorry for not protecting our love till the end
If only I protected you by your side as a friend
Then I would've seen you forever
Why did you get so thin - it feels like my fault
It feels like my heart is about to burst
If I saw you together with someone new
My heart would've been cold but it would've been easier to turn back
Thank you for loving me even for a moment
I was happy when I was your girl
Because a chance to tell you this did not come again
Even when we were breaking up, like a fool, I didn't know what breaking up meant
You're here but you're not here
sunset always remind me to you..~~
<~_~> Even If we Get Sad, Let's Smile At Our Memories

11 September 2012

Try Me : Hotspot Shield Launch

.Assalammualikum.

eh.. apasal titlle ni pelik sikit... Hotspot Shield Launch ??? apa ke binatang ni,...

ha ha ha ha. (gelak nenek kebayan)

ok sini aku nak melalut sekejap...

korang tahu tak betapa tekanan, tenssen, tension, pressure nya aku bila Main Office aku Block website Youtube dan seangkatan nya kat office ni....huh! sabar saja la....

siapa antara korang yang sama dengan aku?? angkat kaki..
jadi di sebabkan aku ni boleh lah di katogerikan kejam.. aku cari binatang yang boleh bukak semua website yang aku tak boleh bukak...tp bukakyang patut jer....
aku tak syorkan jika bukak website yang tak patot..

aku ni jenis yang tak boleh, kalau xada youtube..aku nak dengar lagu mcm mana..???
nak tengok video clip korea aku mcm mn?? hehe

maka dengan itu ,
aku nak introduce kan binatang yang bernama Hotspot Shield Launch ni kat korang yang sama dengan aku...
aku xmahu la tunjuk toturial... korang mesti pandai buat punya la...
aku cuma bagi hint2 n link jer.. haha...


klik gambar untuk ke website yer..

korang download yang free jer pun dah kira ok...

lepas korang install garenti semua website yang korang nak akan dapat bukak...youtube, tp mana website yang  ter'block sahaja la ya.. hahaha... yang dah sedia ada tu tak heran...
kat office aku ni bukak youtube n direct link jer x boleh... mesti dya akan suru..
RELOAD & REFRESH,
PAGE NOT AVAILABLE.
tapiiiiii~


ni bukti aku lps install binatang ni...
yeyyyy..~! aku dah boleh bukak youtube....
hei~ senang nya dalam hati...dapat beristeri tiga.~(melalut)

ok la... itu sahaja kot.. selamat mencuba korang.. hehehe..

ini lah kejadiannya bila aku tenssen.... sampai tumbuh misai... lubang hidung pun dah x nampak...
hehehe

bye korang.. muah~!



05 September 2012

Selangkah Demi Selangkah

.Assalammualikum.

Tadaaaaa~~
heee

baru buat hari ni.. n tunggu result ja lagi...


pose jap setelah selesai buat test.. hehe...rasa nak pitam... padahal darah sikit ja yang d ambik.. kikiki
over la tuh..~


nak gerak plak... lapar.....

itu sahaja update untuk hari ini...