Pages

11 September 2012

Try Me : Hotspot Shield Launch

.Assalammualikum.

eh.. apasal titlle ni pelik sikit... Hotspot Shield Launch ??? apa ke binatang ni,...

ha ha ha ha. (gelak nenek kebayan)

ok sini aku nak melalut sekejap...

korang tahu tak betapa tekanan, tenssen, tension, pressure nya aku bila Main Office aku Block website Youtube dan seangkatan nya kat office ni....huh! sabar saja la....

siapa antara korang yang sama dengan aku?? angkat kaki..
jadi di sebabkan aku ni boleh lah di katogerikan kejam.. aku cari binatang yang boleh bukak semua website yang aku tak boleh bukak...tp bukakyang patut jer....
aku tak syorkan jika bukak website yang tak patot..

aku ni jenis yang tak boleh, kalau xada youtube..aku nak dengar lagu mcm mana..???
nak tengok video clip korea aku mcm mn?? hehe

maka dengan itu ,
aku nak introduce kan binatang yang bernama Hotspot Shield Launch ni kat korang yang sama dengan aku...
aku xmahu la tunjuk toturial... korang mesti pandai buat punya la...
aku cuma bagi hint2 n link jer.. haha...


klik gambar untuk ke website yer..

korang download yang free jer pun dah kira ok...

lepas korang install garenti semua website yang korang nak akan dapat bukak...youtube, tp mana website yang  ter'block sahaja la ya.. hahaha... yang dah sedia ada tu tak heran...
kat office aku ni bukak youtube n direct link jer x boleh... mesti dya akan suru..
RELOAD & REFRESH,
PAGE NOT AVAILABLE.
tapiiiiii~


ni bukti aku lps install binatang ni...
yeyyyy..~! aku dah boleh bukak youtube....
hei~ senang nya dalam hati...dapat beristeri tiga.~(melalut)

ok la... itu sahaja kot.. selamat mencuba korang.. hehehe..

ini lah kejadiannya bila aku tenssen.... sampai tumbuh misai... lubang hidung pun dah x nampak...
hehehe

bye korang.. muah~!



2 comments:

Anum said...

sama la ngan off anum

AmoyCincai said...

@Anum
apa lagi kak anum.. blh la pakai benda ni.. hehee